Steve Kynman

Steven "Steve" Kynman is een Britse stem kunstenaar en acteur die heeft gewerkt aan diverse shows in het Verenigd Koninkrijk.

Filmografie

Televisie

  • 2008-heden - Brandweerman Sam - Brandweerman Sam, Norman Prijs, James Jones, en Derek Prijs
  • 2008 - De heer Heren Toon - Mr Nosey
  • 2008 - Moving Wallpaper - Brian
  • 2009 - M.I. Hoog - Postman
  • 2009 - Gigglebiz - diverse
  • 2011 - Justin's House - Robert the Robot
  • 2012-heden - Thomas & amp; Vrienden - Duck, Peter Sam, Dart, en Paxton - Porter en Jack - Butch
  • 2013 - Dude, That's My Ghost! - Diverse
  • 2013 - Yonderland - Poppenkastspeler
  • 2013 - Q Pootle 5 - Eddi, Bud D en Ray

Film

  • 2001 - Combat Sheep - Cooper
  • 2006 - Azur & amp; Asmar: Quest The Princes '- Azur
  • 2010 - Brandweerman Sam: De Grote Brand van Pontypandy - Brandweerman Sam, Norman Prijs, James Jones, en Derek Prijs
  • 2012 - Thomas & amp; Vrienden: Blue Mountain Mystery - Peter Sam en Paxton
  • 2013 - Thomas & amp; Vrienden: Koning van de Railway - Paxton - Jack
  • 2014 - Thomas & amp; Vrienden: Tale of the Brave - Porter

Theater

  • Dood van een handelsreiziger - Bernard
  • Forbidden Broadway - Lead
  • Spamalot - Prins Herbert
  • Zondag in het park met George - Franz
  • De bewonderenswaardige Crichton - Ernest
  • The Railway Children - Mister Perks
(0)
(0)
Commentaren - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha